Onderzoeksagenda

LIMA is een toonaangevend internationaal platform voor onderzoek naar de conservering van mediakunst. Onderzoeksprojecten op het gebied van conservering van videokunst, performances en installatiekunst hebben de afgelopen jaren belangrijke resultaten opgeleverd. Onze focus ligt de komende jaren op digitale kunst.

Duurzaamheidslab

Bent u geïnteresseerd in mediakunst vanuit een artistiek, technisch of praktisch perspectief? Ons duurzaamheidlab is gebaseerd op case studies en overbrugt de kloof tussen theorie en praktijk. Leg een onderwerp voor om te onderzoeken en werk met een interdisciplinair team aan de vraagstukken van duurzaamheid en toegankelijkheid.

Advies en workshops

LIMA heeft veel kennis in huis, die we graag met u delen. Kom langs voor persoonlijk advies, op maat gesprekken met experts, of neem deel aan een van onze workshops. Bekijk de verschillende mogelijkheden hier.

Projecten

Onderzoek zorgt voor innovatie, en vergroot onze mogelijkheden. We doen daarom mee aan onderzoeksprojecten, geven lezingen, presentaties en organiseren workshops. Een overzicht van onze activiteiten vindt u hier.

Read more

Netwerk en Partners

LIMA doet onderzoek naar haar eigen collectie en over vraagstukken rond het behoud en conservering van mediakunst. We kunnen deze taak echter niet alleen uitvoeren en daarom werken we graag samen met nationale en internationale organisaties. Meer informatie over onze partners kunt u hier vinden.