Digitalisering

Digitalisering is nodig voor het behoud van videokunst en wij zijn specialisten op dit gebied. Bij LIMA heeft u de mogelijkheid uw analoge en digitale werk over te dragen naar stabielere formaten. Onze aanzienlijke technische kennis en ervaring verzekeren u van het beste resultaat.

Opslag

Heeft u een collectie analoge of digitale mediakunstwerken in uw bezit? LIMA kan deze werken duurzaam opslaan. We bewaren uw werken in hét e-depot voor mediakunst van Nederland en zorgen er zo voor dat deze nu en in de toekomst vertoond kunnen worden.

Documentatie

Documentatie is een essentieel onderdeel van het behoud van de media kunstwerken. Soms is documentatie het enige overgebleven onderdeel van deze werken. LIMA kan de juiste documentatie voor uw digitale, conceptuele en / of performance kunstwerken verzorgen, zodat ze opnieuw kunnen worden ervaren in de toekomst.

Advies en workshops

LIMA heeft veel kennis in huis, die we graag met u delen. Kom langs voor persoonlijk advies, op maat gesprekken met experts, of neem deel aan een van onze workshops. Bekijk de verschillende mogelijkheden hier.

Projecten

Het hele jaar door biedt LIMA diensten aan voor een breed scala aan (inter)nationale klanten, projecten en evenementen. Tot onze klanten behoren vele kunstenaar, musea, archieven en verzamelaars. Bezoek het overzicht voor een impressie wat LIMA voor u kan doen.

Read more

 

Klanten & partners

Een breed scala aan nationale en internationale instellingen, musea, verzamelaars, scholen en festivals gebruik maken van LIMA's conserverings diensten. Wij zijn zeer trots op ons klantenbestand. Klik hier voor een overzicht van onze klanten en partners.